Nuori nainen soittaa akustista kitaraa, Kalvolan seurakunta.

Nuorten toiminta

Tervetuloa Kalvolan seurakunnan nuorisotyön pariin! Tällä sivulla on kerrottu pääasiat toiminnastamme mutta uusimmat tiedot löydät parhaiten  Nuorisotyön Instagramista.

Kaikki nuortentoiminta on myös toistaiseksi tauolla tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi!

Nuorten illat

Nuortenillat pidetään tiistaisin klo 17–20 Jessen majalla. Iltojen ohjelma vaihtelee, mutta tarjolla on aina pientä iltapalaa ja naposteltavaa. Illat on tarkoitetttu yläkouluikäisille.

Nuorten kahvihetki

Nuorten kahvihetki on Jessen majalla torstaisin klo 15-18. Voit tulla paikalle juomaan kahvia, syömään pientä välipalaa, nauttimaan hyvästä seurasta ja tekemään vaikka läksyjä.

Isoskoulutus

Isoskoulutus pidetään keskiviikkoisin klo 16-17 Jessen majalla. Jos haluat ilmoittautua mukaan isoskoulutukseen, niin käy ilmoittautumassa mukaan TÄSTÄ tai laita viestiä Sanna-Marille numeroon 040-8049483.