Kuorolaulua Kalvolassa

Kuorolaulu on monella tavoin hyvää tekevä harrastus. Sen avulla on helppo ylläpitää musiikillista ja sosiaalista elämää. Tiedetään, että kuorossa laulamisella on myönteisiä terveysvaikutuksia, se myös ennaltaehkäisee muistihäiriöitä. Tule mukaan!

Kalvolan kirkkokuoro

Kirkkokuoro on yli 90-vuotias reipashenkinen, 4-ääninen sekakuoro. Kuoro harjoittelee Kalvolan seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin klo 17.00 - 19.00 ja sitä johtaa kanttori Johanna Hytönen Kuoro osallistuu usein kirkkovuoden juhlapyhien jumalanpalveluksiin. Se järjestää myös konsertteja yhteistyössä Hattulan Pyhän Ristin Kuoron kanssa. Kuoroon otetaan uusia laulajia pienimuotoisen koelaulun kautta. Jos kuorolaulu kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin ja tule kokeilemaan miltä kuorolaulu tuntuu. Voit myös tulla kuuntelemaan avoimia harjoituksiamme. Seuraavat avoimet harjoitukset järjestetään 15.1.2020 klo 17.00 – 19.00. Halutessasi pääset silloin laulamaan yhdessä kuoron kanssa tai voit vain tulla paikalle kuuntelemaan millaisia harjoituksemme ovat.

Lapsikuoro Lasilinnut

Lapsikuoro Lasilinnut on alakoululaisille tarkoitettu kuoro, sitä johtaa kanttori Johanna Hytönen. Harjoitukset pidetään Kalvolan seurakuntatalolla torstaisin klo 15.00 - 15.45. Kuoro esiintyy erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoroon otetaan uusia laulajia. Jos kuorolaulu reippaassa, iloisessa porukassa kiinnostaa, niin tule rohkeasti katsomaan, kuuntelemaan ja kokeilemaan miltä kuorolaulu tuntuu!