Kuorolaulua Kalvolassa

Kuorolaulu on monella tavoin hyvää tekevä harrastus. Sen avulla on helppo ylläpitää musiikillista ja sosiaalista elämää. Tiedetään, että kuorossa laulamisella on myönteisiä terveysvaikutuksia, se myös ennaltaehkäisee muistihäiriöitä. Tule mukaan!

Kalvolan kirkkokuoro

Kirkkokuoro on tänä vuonna 110-vuotta täyttävä reipashenkinen, 4-ääninen sekakuoro. Kuoro harjoittelee Kalvolan seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin klo 17.00 - 19.00 ja sitä johtaa vs. kanttori  Anne Laulajainen. Kuoro osallistuu usein kirkkovuoden juhlapyhien jumalanpalveluksiin. Se järjestää myös konsertteja yhteistyössä muiden kuorojen kanssa. Kuoroon otetaan uusia laulajia pienimuotoisen koelaulun kautta. Jos kuorolaulu kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin ja tule kokeilemaan miltä kuorolaulu tuntuu!

Lapsikuoro Lasilinnut

Lapsikuoro Lasilinnut on alakoululaisille tarkoitettu kuoro, sitä johtaa vs. kanttori Anne Laulajainen. Harjoitukset pidetään Kalvolan seurakuntatalolla torstaisin kahdessa ryhmässä. Suoraan iltapäiväkerhosta tulevat harjoittelevat klo 14.45 - 15.30. Isommat koululaiset harjoittelevat klo 15.30 - 16.15. Kuoro esiintyy erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa. Jos kuorolaulu reippaassa, iloisessa porukassa kiinnostaa, niin tule rohkeasti katsomaan, kuuntelemaan ja kokeilemaan, miltä kuorolaulu tuntuu!