lapsen käsi leikkii leluilla

Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

tänne mitä on lapsille ja perheille tarjolla. Hml-vanajalla aika valmiit, joten ottakaa mallia sieltä. jos tarvii, niin voidaan tehdä alasivuja, mutta aina parempi jos ei.

Päiväkerho toimii Jessen majalla nuorten tiloissa.

Kerhot:

3-vuotiaiden kerho / Naperokerho kokoontuu kerran viikossa tiistaisin klo 09:00-11:00. (Kerhoon otetaan tänä vuonna 3 täyttävät)

4-5 -vuotiaiden kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 09:00-11:30 sekä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 09:00-11:30.

HUOM! Aikoihin saattaa tulla muutoksia!

Lisätiedot: Heli Rintamäki, p. 040-8049485.

Iltapäiväkerho

Koululaisten iltapäiväkerho on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityislapsille. Kerho kokoontuu maanantaista perjantaihin klo 11–17, ei koulujen lomien aikana. Kerho maksaa 3,50 euroa jokaiselta läsnäolopäivältä, hintaan sisältyy terveellinen ja monipuolinen välipala. Laulut, leikit, askartelut, pelit, ulkoilu ja kristillinen kasvatus kuuluvat kerhopäiviin. Lapsella on mahdollisuus kokea pyhyyttä ja viettää juhlahetkiä arjen keskellä. Myös lepohetkeen on mahdollisuus.

Koululaisten iltapäiväkerhosta vastaa iltapäiväkerho-ohjaaja Tuija Paajanen. Iltapäiväkerho toimii Kalvolan seurakuntatalossa yläkerrassa lasten tiloissa.

Lisätiedot: Tuija Paajanen, p. 040-8049484.

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Kerho on kaikille avoin, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista. Kokoontuminen torstaisin  klo 10-11.30 seurakuntatalon yläkerrassa lasten tiloissa (ei koulujen lomien aikoina).

Kerhosta vastaa iltapäiväkerho-ohjaaja Tuija Paajanen ja päiväkerho-ohjaaja Heli Rintamäki.

Lisätiedot: Tuija Paajanen, p. 040-8049484