Lapsen käsi leikkii lego-leluilla. Kalvolan seurakunta.

Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Päiväkerho toimii Jessen majalla nuorten tiloissa.

Kerhot:
Kaksi kerhoryhmää, joissa lapset 3-5-vuotiaita.

Maanantai- ja keskiviikkoaamu
klo 09:00-11:30

Tiistai- ja torstaiaamu
klo 09:00-11:30

Lisätiedot: Heli Rintamäki, p. 040-8049485.

Iltapäiväkerho

Koululaisten iltapäiväkerho on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille. Kerho kokoontuu maanantaista perjantaihin klo 11–17, ei koulujen lomien aikana. Kerho maksaa 3,50 euroa jokaiselta läsnäolopäivältä, hintaan sisältyy terveellinen ja monipuolinen välipala. Laulut, leikit, askartelut, pelit, ulkoilu ja kristillinen kasvatus kuuluvat kerhopäiviin. Lapsella on mahdollisuus kokea pyhyyttä ja viettää juhlahetkiä arjen keskellä. Myös lepohetkeen on mahdollisuus.

Koululaisten iltapäiväkerhosta vastaa iltapäiväkerho-ohjaaja Tuija Paajanen. Iltapäiväkerho toimii Kalvolan seurakuntatalossa yläkerrassa lasten tiloissa.

Lisätiedot: Tuija Paajanen, p. 040-8049484.

iltapäiväkerhonohjaaja
Hallintotie 3
14500 Iittala

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Kerho on kaikille avoin, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista. Kokoontuminen torstaisin  klo 10-11.30 seurakuntatalon yläkerrassa lasten tiloissa (ei koulujen lomien aikoina).

Kerhosta vastaa iltapäiväkerho-ohjaaja Tuija Paajanen ja päiväkerho-ohjaaja Heli Rintamäki.

Lisätiedot: Tuija Paajanen, p. 040-8049484