Lähetystyö Kalvolassa

Lähetystyö perustuu Jeesuksen sanoihin.

Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Kalvolan seurakunta osallistuu omalla panoksellaan lähetystyöhön. Meillä on kaksi sopimusta Suomen Evankelisluterilaisen kirkon lähetysjärjestöjen kanssa. Niiden mukaisesti pyrimme rukouksin ja taloudellisesti tukemaan sopimuksissa mainittuja kohteita.

Vuodesta 2001 alkaen on tuettu Lähetysyhdistys Kylväjän työtä Itä-Siperiassa, nimikkolähettinä Anitta Lepomaa.

Lisää tietoa löydät täältä: https://www.kylvaja.fi/

Toinen kohde on vuodesta 2008 ollut Medialähetys Sanansaattajat ry:n kautta tehtävä arabiankielinen  televisiotyö Välimeren ympäristössä.

Lisää tietoa löydät täältä: https://sansa.fi/

Käsityöpiiri

Käsityöpiiri lähetyksen hyväksi kokoontuu Lähimmäistuvalla kaksi kertaa kuukaudessa. Piirissä tehdään käsitöitä ja askarrellaan tuotteita, joita myydään lähimmäistuvalla ja myyjäisissä. Kaikki myynnistä saatava tuotto käytetään lähetystyön tukemiseen.

Kirkkokahvit

Jumalanpalvelusten jälkeiset kirkkokahvit ovat vapaaehtoisesti toteutettuna tulleet tärkeäksi osaksi lähetyskannatusta ja niissä on mukava viettää yhteinen kahvihetki. Kirkkokahvitusvuoron voi varata kirkkoherranvirastosta puhelimitse tai sähköpostitse. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetystyön tukeminen

Anitta Lepomaan työtä Itä-Siperiassa voit tukea Kylväjän kautta:

IBAN: FI57 4405 0010 0212 96  BIC: ITELFIHH                                                                                                                                                            Kalvolan seurakunnan viitenumero on: 53021 41497                                                                                                                                            Rahankeräyslupa                                                                                                                                                                                                            Luvan saaja: Lähetysyhdistys Kylväjä ry, ruotsiksi Missionsföreningen Såningsmannen rf
Luvan numero: RA/2016/472
Toimeenpanoaika ja -alue: Lupa on voimassa 1.1.2017–31.12.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Medialähetys sanansaattajien työtä voit tukea täällä:

Saaja: Medialähetys Sanansaattajat
Lahjoitustili: FI 37 5062 0320 0320 18
Viitenumero: 8000 01490
Kohde: Seurakunnan medialähetystyölle                                                                                                                                                                Keräyslupa: Manner-Suomi POL-2017-49311, 12.1.2018–31.12.2020, Poliisihallitus 12.1.2018.