Kalvolan seurakuntatalo

Hallintotie 3 , 14500 Iittala

Kalvolan seurakunnan seurakuntatalo ulkoa

Kalvolan seurakuntatalo on erilaisten tilaisuuksien pitopaikka, siellä on myös iltapäiväkerhojen kokoontumistilat. Myös kirkkoherranvirasto sijaitsee seurakuntatalossa.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalossa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan 100 henkilöä.

Varusteet: Seurakuntasalissa on 20 kpl pöytiä kokoa 70x120 cm ja 6 kpl pöytiä kokoa 80x130 cm. Kahvi- ja ruoka-astiastot on 100 henkilölle, myös tarjoiluastiat löytyvät. Kastemalja, maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä lainattavissa. Syöttötuoleja on kaksi kappaletta. Salissa on flyygeli. Tarpeen mukaan käytössä ovat äänentoistolaitteet (mikrofoni ja kaiuttimet) sekä valkokangas.

Keittiö: Kalvolan seurakuntatalossa on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu iso kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, liesi, kippikattila, astianpesukone, jääkaappi.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta puh. 040 804 9490.

Hinnasto.

Pysäköinti

Seurakuntatalon pihassa parkkialue on rajallinen, läheisen paloaseman pihassa on lisäpaikkoja.

Esteettömyys

Seurakuntataloon on esteetön sisäänkäynti. WC-tila on esteetön.

Pysäköinti
Wi-Fi