Kalvolan lähimmäistupa ja Jessen maja

Kiinteistö Oy Keskuskulma

Hallintotie 1 , 14500 Iittala

Kalvolan seurakunnan lähimmäistupa ulkoa

Kiinteistö Oy Keskuskulman tiloissa ovat Kalvolan lähimmäistupa (entinen Postin liikehuoneisto), joka toimii kirpputorina ja pienpiirien kokoontumistilana sekä Jessen maja, joka on nuorisotyön toimipiste.

Lähimmäistupa juhlatilana

Lähimmäistuvalla voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia sekä syntymäpäiviä. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan 40 henkilöä.

Varusteet: Tilassa on 12 pöytää (koko 70x120 cm), kahviastiasto 40 henkilölle. Kastemalja, maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä lainattavissa. Soittimena on harmoni.

Keittiö: Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta puh. 040 804 9490.

Hinnasto.

Keskuskulman paikoitusalue.