kädet rukoilevat

Jumalanpalvelukset

Siellä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään. (Mt.18:20)

Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen juhla, joka kokoaa yhteen kaikenikäisiä seurakuntalaisia. Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin Kalvolan kirkossa klo 10.00.

Jumalanpalveluksia on kahta perustyyppiä: messuja eli ehtoollisjumalanpalveluksia ja sanajumalanpalveluksia. Jumalanpalvelus toteutetaan papin, kanttorin, suntion ja seurakuntalaisten yhteistyönä.

Jokaisessa jumalanpalveluksessa on seurakuntalaisella mahdollisuus palvella tekstien lukijana, kolehdin kerääjänä tai esirukouksen lukijana. Jos haluat tällaisiin tehtäviin tai muulla tavalla palvella seurakunnassa, kerro siitä joko työntekijöille tai ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Vapaaehtoisia tarvitaan myös kirkkokahvien järjestäjiksi sunnuntaisin kirkkoon. Kahvitus on heti jumalanpalveluksen jälkeen kirkon takasalissa. Tällä toiminnalla tuetaan lähetystyötä ja sitä varten ilmoittautua voi kirkkoherranvirastoon.