Avoimet työpaikat Hämeenlinnan seurakunnissa

Hämeenlinna on kaupunki, jossa luonto ja vesi ovat kaikkialla läsnä. Kaupunki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudun ja Tampereen välissä, keskellä kauneinta Hämettä. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän muodostavat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan ja Lammin seurakunnat. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä hautausmaista ja kiinteistöistä. Hämeenlinnan seurakuntien jäsenmäärä on noin 50 000 ja työntekijöitä yhtymässä ja sen seurakunnissa työskentelee yhteensä noin 140.

Kesätyöntekijöitä

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta etsii kahta teologian, diakonian tai nuorisotyönohjaajan ammattiin opiskelevaa henkilöä töihin ajalle 1.6.-15.8.2022.

Hakuaika alkaa 11.1. ja päättyy 17.2. klo 16.

Kesän työtehtäviin sisältyvät hartaudet, saarnat, rippileirit, varhaisnuorten leirit, nuorisotyön toimintaa sekä muut seurakunnalliset tehtävät. Työhön kuuluu rippikoulujen etukäteispäiviä keväällä.

Odotamme innostunutta ja rohkeaa työotetta sekä sosiaalista rohkeutta kohdata eri ikäryhmiin kuuluvia seurakuntalaisia.

Kirkon virkaehtosopimuksen hinnoitteluryhmän N10 mukainen palkkaus: 1500 € - 1 800 €

Kesätyöntekijän tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake

Lisätietoja: markku.ihander@evl.fi