Henkilöt kättelemässä

Avoimet työpaikat

Diakonian virka

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa on haettavana diakonian virka. Virkapaikkana on seurakunnan diakoniakeskus Hämeenlinnan keskustassa ja työalueena koko Hämeenlinna-Vanajan seurakunta. Työtehtäviin kuuluu laaja-alainen diakoniatyö, joka sisältää muun muassa sielunhoidolliset keskustelut, taloudellisen auttamisen, kotikäynnit ja ryhmä-, retki- sekä leiritoiminnan. Tehtävänä on kehittää ja toteuttaa diakoniatyötä huomioiden erityisesti heikoimmassa asemassa olevien perheiden ja henkilöiden hyvinvointi. Viran hyvä hoitaminen edellyttää yhteistyötä seurakunnan eri työalojen, diakonian eri yhteistyötahojen ja vapaaehtoisten toimijoiden kanssa.

Haemme 13 hengen diakoniatiimiimme diakonian osaajaa, jolla on kokemusta diakoniatyöstä ja intoa ottaa vastuuta työn kehittämisestä ja toteuttamisesta. Arvostamme yhteistyötaitoja ja kykyä toimia luontevasti monenlaisten ihmisten parissa. Työn hoitaminen edellyttää it-taitoja ja erilaisten viestimien hallintataitoja.

Kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 1§:n mukainen tutkinto. Viran peruspalkka on 502 vaativuusryhmässä 2376,07 euroa. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa KirVESTES:n liitteen 1 mukaista kokemuslisää. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään 30.3. ja 31.3.2020 sekä soveltuvuustesti erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Virka on otettava vastaan 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 13.3.2020 klo 15 osoitteeseen Hämeenlinna-Vanajan seurakunta/Diakonian virka, PL65, 13101 Hämeenlinna tai sähköpostitse, virpi.kylmalahti@evl.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää tutkinto- tai työtodistuksia, ne pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätiedustelut ti 3.3. ja ti 10.3. klo 9-12 johtava diakonian viranhaltija Virpi Kylmälahti p. 040 804 9360.

Hautausmaiden kesätyöntekijöitä

1) Haemme kesätyöntekijöitä hautausmaiden ja hautojen hoitoon Ahveniston, Hauhon, Kalvolan, Lammin, Rengon, Tuuloksen, Vanajan ja Vuorentaan hautausmaille pääsääntöisesti ajalle 4.5.–31.10.2020. Kalvolan työtehtäviin sisältyy myös yhden henkilön osalta puhtaanapidon työtä. Edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä (hakulomake).

Odotamme reipasta ja positiivista asennetta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Työkokemus puutarhatöistä sekä niihin liittyvien koneiden käyttö- ja huoltotaito katsotaan eduksi.

2) Lisäksi palkkaamme avustaviin tehtäviin kesätyöntekijöiksi hämeenlinnalaisia 15–17-vuotiaita nuoria 2 viikon jaksolle koulujen kesälomakaudella (hakulomake).

Haastattelut ja rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Valinnat tehdään huhtikuun loppuun mennessä ja valinnasta ilmoitetaan työpaikan saaneille.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakeminen

Hakulomake palautetaan 28.2.2020 mennessä osoitteella:

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän hautaustoimi
Leena Heinonen

Lataa hakulomake yli 18-vuotiaille kesätyöntekijöille tästä

Lataa hakulomake 15-17-vuotiaille kesätyöntekijöille tästä

Tiedusteluihin vastaa hautausmaiden kausityönjohtaja Leena Heinonen, puh. 040 6700 028, leena.l.heinonen@evl.fi.

Keittiötyöntekijöitä

Haemme keittiötyöntekijöitä sekä Hämeenlinnan kantakaupunkiin Loimalahden leirikeskukseen että Lammin Kaunisniemen leirikeskukseen ajalle 1.6.-16.8.2020. Loimalahden leirikeskus sijaitsee osoitteessa Majalahdentie 1, Hämeenlinna (katso lisätiedot leirikeskuksesta) ja Kaunisniemen leirikeskus osoitteessa Leiritie 77, Lammi (katso lisätiedot leirikeskuksesta).

Työtehtäviin kuuluu kaikkia keittiössä esiintyviä tehtäviä sekä leirikeskuksen tilojen puhtaanapitoa.

Työtehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä valmiutta tehdä 2-vuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä kykyä Itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä ei vaadita aikaisempaa kokemusta, mutta kokemus keittiötyöstä katsotaan eduksi.

Hakeminen

Hakulomake palautetaan 28.2.2020 mennessä.

Loimalahden leirikeskuksen hakulomake palautetaan:

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän keittiötoimi
Tarja Seppänen

Lataa hakulomake Loimalahden leirikeskukseen tästä

Kaunisniemen leirikeskuksen hakulomake palautetaan:

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä, lähetys- ja aikuistyö
Sirkka-Liisa Vataja

Lataa hakulomake Kaunisniemen leirikeskukseen tästä

Tiedusteluihin vastaa työnjohtaja Tarja Seppänen p. 040 804 9460, tarja.t.seppanen@evl.fi ja lähetysemäntä Sirkka-Liisa Vataja p. 040 804 9348, sirkka-liisa.vataja@evl.fi.

Vahtimestarin kesälomasijaista

Palkkaamme vahtimestarin kesälomasijaisen Hämeenlinnan alueelle ajalle 1.6.–15.9.2020. Työtehtäviin kuuluu puhtaanapidon töitä, tilaisuuksissa ja toimituksissa avustamista sekä niihin liittyviä järjestelytehtäviä.

Tehtävässä tarvitaan tietotekniikan perustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tiimissä työskentelyyn. Odotamme hakijalta joustavuutta ja palveluhenkisyyttä. Tehtävässä ei ole erityisiä koulutusvaatimuksia, mutta eduksi katsotaan kokemus asiakaspalvelutyöstä ja puhtaanapidon tai suntion tehtävistä.

Tehtävässä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä valmiutta tehdä 2-vuorotyötä, myös viikonloppuisin. Tarvittaessa voidaan huomioida myös osa-aikatyötä hakevat. Työn aloituksesta ja ajankohdista voidaan sopia.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakeminen

Hakulomake palautetaan 15.3.2020 mennessä osoitteella:

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kiinteistötoimi
työnjohtaja Päivi Korpinen

tai sähköpostitse osoitteella: paivi.korpinen@evl.fi

Lataa hakulomake tästä

Tiedusteluihin vastaa työnjohtaja Päivi Korpinen, puh. 040 804 9420, paivi.korpinen@evl.fi.